Hem / Nya slots / Doubles™ – ett nytt slotspel från Yggdrasil Gaming
Doubles slot from Yggdrasil Gaming

Doubles™ – ett nytt slotspel från Yggdrasil Gaming

Yggdrasil Gaming lanserade Doubles™, ett nytt videoslotspel som använder 3D-grafik med ett lågt antal polygoner för att framställa ett roligt och färgglatt spel med 243 sätt att vinna.

Spelet har singel- och dubbelsymboler, vilket betyder att den längsta möjliga vinsten är 10 symboler i rad.

När man går in i gratisspinsläget så har spelare möjligheten att välja en symbol som alltid dyker upp som en dubbel under alla gratisspins. Det här ger dem chansen att välja deras oförutsägbarhet. De kan välja en låg symbol för att vinna ofta, eller en hög symbol för större potentiella vinster.

En spelare som känner att de har turen på sin sida kan välja diamanten och sikta på den otroliga belöningen på 25 000 mynt för 10 diamanter i rad.

Den simpla men spännande mekaniken och möjligheten att välja din egen stil gör Doubles perfekt för både nya och erfarna spelare.

”Vi är väldigt exalterade över att lansera vårat första slotspel med 243 sätt att vinna någonsin, och ge våra kunder en helt ny upplevelse inom slotspel. Vi har använt grafik med lågt polygonantal för att göra det till ett levande, spännande och roligt slotspel, och ett som tilltalar olika typer av spelare. Vissa söker mer frekventa, små vinster, medan andra tar den större risken och möjligheten att vinna stora priser. Doubles™ har något för alla och vi förväntar oss stora saker från det här spelet”, säger Fredrik Elmqvist, VD på Yggdrasil Gaming Ltd