Hem / Nya slots / Temple Of Luxor – Senaste slotspelet från Genesis Gaming
Temple of Luxor - Slot from Genesis Gaming

Temple Of Luxor – Senaste slotspelet från Genesis Gaming

Vi har sett några slotspel med temat forna Egypten (den senaste var ”Pyramid: Quest for Immortality” från NetEnt) men den här gången är det ett nytt släpp från Genesis Gaming – Temple Of Luxor.

Temple Of Luxor är ett slotspel med 100 rader som innehåller 2 spel i 1 med 2 – 4 x 5 reels, samt en bonus med dess egna vinstrader och en massiv uppsättning reel med sina 11 reels.

Två uppsättningar av basspelets reels snurrar för totala 100 rader av action. Under vanligt spel så lönar första uppsättningen reels från vänster till höger, och den andra uppsättningen från höger till vänster, vilket gör det möjligt för spelaren att enkelt kolla på båda spelen samtidigt.

I bonusen kombineras båda dessa reels för en massiv uppsättning på 11 reels med 50 rader som lönar från vänster till höger OCH höger till vänster, innehållande 4 wild reels varje gratisspin och potentiell möjlighet att återtrigga bonusen.
När man får 2 Scatters på båda skärmarna i basspelet så triggas ”Temple Free Spins” igång och spelets reels kombineras genom den delande obelisken för att bli ett wild reel. Den här massiva uppsättningen på 11 reels är sedan 50 rader och lönar från både vänster och höger. När man får 2 Scatters på reels 1 – 5, och 2 Scatters på reels 7 – 11 så får man ytterligare 10 gratisspins.