Hem / Nya slots / Pyramid: Quest for Immortality – ett nytt slotspel från NetEnt
Pyramid: Quest for Immortality from NetEnt

Pyramid: Quest for Immortality – ett nytt slotspel från NetEnt

NetEnt har just lanserat Pyramid: Quest for Immortality – ett videoslotspel med temat forna Egypten. Det här nya slotspelet är tillgängligt både på mobil och dator och inkluderar innehåll som har förmågan att bygga upp sekventiella multipliers.

Pyramid: Quest for Immortality inkluderar NetEnts Avalanche™ re-spinsfunktion och re-spins inträffar om det finns någon vinst på tre eller fler symboler på vilket sätt som helst. Wild-symbolsfunktioner erbjuder också spännande chanser att vinna stora pengapriser.

”Med Pyramid: Quest for Immortality så kommer NetEnt dra in spelare i forna Egypten exotiska värld. Med så många spännande sätt att vinna, så som NetEnts populära Avalanche-funktion, så skulle vinnare snart kunna leva som faraoner”, säger Simon Hammon, högste produktschef på NetEnt