Hem / Branschnyheter / Välkommen till the Gaming Technopolis – ICE Totally Gaming Trailer 2016 ute nu
ICE Technopolis Trailer

Välkommen till the Gaming Technopolis – ICE Totally Gaming Trailer 2016 ute nu

Kampanjen för ICE Totally Gaming 2016 lanserades i oktober i Las Vegas, och nu har en trailer för mässan publicerats. Trailern utspelar sig i en surrealistisk framtidsstad och ska locka företag och spelare till att mötas, diskutera och uppleva det senaste inom spelvärlden.

 

”Från sammanställningar och research efter varje upplaga av ICE, vet vi att den främsta anledningen till varför spelare och företagare i spelvärlden reser hundratalsmil för att komma till London varje år, är eftersom ICE visar upp de senaste teknikerna och mest nyskapande spelen som finns på spelmarknaden” säger Jo Mayer, marknadschef och ansvarig för ICE

 

ICE Totally Gaming 2016 äger rum 2-4 februari på ExCeL Centre i London.